Stoelmassage voor werknemers

Massages dragen bij aan een gezonde werkomgeving. Laat werknemers op tijd ontspannen en bouw verder aan een winnende bedrijfscultuur.

Tijd om te ontspannen. Juist nu.

 

Werk en privé lopen meer dan ooit door elkaar heen. Aan de keukentafel, op zolder of zelfs op de bank; de geïmproviseerde werkplek heeft vaak effect op ons lichaam. Door een slechte houding en enkel digitaal werken, verkrampen de spieren en kan stress zich opbouwen. Met een massage geef je de productiviteit van medewerkers een flinke boost en verhoog je het werkplezier. Wil je bijdragen aan een gezonde werkomgeving? Of zoek je een mooi kerstpakket, verjaardagscadeau of een relatiegeschenk? Trakteer werknemers en relaties op een massage! Een stoelmassage is uitermate geschikt voor op het werk. Onze andere massages kunnen plaatsvinden bij jouw medewerkers en relaties thuis.

Fiddle biedt ontspanning 

Een 5-sterren ervaring. Dát is waar we het allemaal voor doen. Ontspanningsbehandelingen van de beste professionals, tegen een schappelijke prijs. 


Wat wij beloven:

- Wij schikken ons naar jouw agenda

- Gescreende, gekwalificeerde en verzekerde professionals

- Gegarandeerde ontspanning


Wij begrijpen dat je specifieke wensen hebt. Dat vinden we alleen maar leuk. Laten we samen kijken wat het beste bij jouw bedrijf past.


klanten die jou voorgingen