massages

Een stoelmassage, voetreflexbehandeling of ontspanningsmassage: het zijn enkele voorbeelden
van onze behandelingen op locatie.
Andere wensen? Laat het ons weten.

Sportmassage

Ben jij in de voorbereidende fase van een belangrijke competitie? Wil je meer energie en beter presteren? Of heb je last van een blessure, wil je sneller herstellen en pijnvrij sporten? Ontdek nu de voordelen van een sportmassage.

vanaf 
68,- incl. BTW & reiskosten

Ontspanningsmassage

Soms heb je gewoon een momentje voor jezelf nodig. Even bijkomen van de dagelijkse drukte, zelf als je geen fysiek ongemak hebt. Met een ontspanningsmassage knap je weer op en voel je je snel weer helemaal zen.

vanaf 
68,- incl. BTW & reiskosten

Deep tissue massage

Heb jij last van aanhoudende pijn of vastzittende spieren? Of wil je eindelijk herstellen van een specifieke blessure? Een deep tissue massage is gericht op het behandelen van jouw probleemgebieden. Binnen no time voel jij je weer als herboren.

vanaf 
68,- incl. BTW & reiskosten

Voetmassage

Last van hoofdpijn of ben je vaak moe? Misschien heb je zelfs wel last van je spijsvertering? Een voetmassage kan je helpen om je beter te voelen. Ontdek hoe de drukpunten in jouw voeten effect hebben op je lichaamsfuncties.

vanaf 
68,- incl. BTW & reiskosten

Stoelmassage

Wil jij jouw werknemers belonen voor een geweldig resultaat? Of wil je gewoon je waardering uiten voor hun inzet? Als werkgever zijn het de kleine dingen die je voor je personeel doet wat hen enthousiast en gedreven houdt.

vanaf 
68,- incl. BTW & reiskosten)

Andere wensen?

Zwangerschapsmassage, duo massage, Thaise massage of een andere behandeling? De specialismen van onze professionals zijn oneindig. Vertel ons je wensen. Wij koppelen jou aan de juiste professional.

vanaf